Vi tager dit privatliv og dine personoplysninger meget seriøst. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside og køb af vores produkter.

Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler kun personoplysninger, når det er relevant og nødvendigt i forhold til det formål, som oplysningerne skal bruges til. Vi kan indsamle følgende typer af personoplysninger:

Navn, adresse og kontaktinformation, såsom e-mailadresse og telefonnummer, når du opretter en konto hos os eller afgiver en ordre på vores hjemmeside.
Betalingsinformation, såsom kreditkortoplysninger og bankkontonummer, når du foretager et køb.

Oplysninger om din brug af vores hjemmeside, f.eks. hvilke sider du besøger, og hvilke produkter du kigger på

Brug af personoplysninger

Vi bruger kun dine personoplysninger til følgende formål:

  • At behandle dine ordrer og leverancer af vores produkter.
  • At kontakte dig, hvis der er spørgsmål om din ordre eller levering.
  • At forbedre vores hjemmeside og vores produkter baseret på din feedback og dine købsvaner.
  • At sende dig nyhedsbreve og markedsføringstilbud, hvis du har givet dit samtykke til dette.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, det er nødvendigt for at opfylde de formål, som oplysningerne blev indsamlet til, eller så længe det kræves i henhold til lovgivningen.

Beskyttelse af personoplysninger

Alle personoplysninger beskyttes og behandles efter databeskyttelsesreglerne.

Deling af personoplysninger

Vi videregiver ikke dine oplysninger til en tredjepart uden din tilladelse. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet, hvis der er mistanke om kreditkortsvindel.

Dine rettigheder

Du har ret til at få adgang til dine personoplysninger, som vi har gemt, og du har ret til at anmode om rettelse, sletning eller begrænsning af brugen af dine oplysninger. Du har også ret til at tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføringsmaterialer fra os. Du kan gøre brug af disse rettigheder ved at kontakte os på Kontakt@duersmyk.dk eller telefon: + 45 61785888

Ændringer til privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Enhver ændring vil træde i kraft med øjeblikkelig virkning efter offentliggørelsen på vores hjemmeside. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå vores privatlivspolitik for eventuelle ændringer eller opdateringer.